Späť do blogu

Detská záhrada v škôlke je hotová

Svoje pocity a zážitky spísala p. Matúšová, koordinátorka projektu: V rámci prerozdelenia jednotlivých projektov dm spoločne som sa dostala k projektu "Záhrada pre deti“ a stala sa koordinátorkou. Keďže to bola moja premiéra, nevedela som, čo môžem očakávať a ako bude prebiehať spolupráca s MŠ.
Po prvom stretnutí s p. riaditeľkou a koordinátorkou z MŠ som bola úplne nadšená a veľmi som sa tešila z tohto projektu a našej ďalšej spoločnej spolupráce. Boli to osoby plné elánu a nadšenia a z ich rozprávania bolo cítiť, že sa snažia pre detičky vytvoriť prostredie, ktoré bude slúžiť nielen na ich zábavu, ale aj ich vzdelávanie.

Pár dní pred realizáciou aktivity bolo potrebné zabezpečiť darčeky pre jednotlivých dobrovoľníkov. Spolu s vedúcou dm predajne sme teda vzali detský nákupný vozík a vrhli sme sa ku sprchovým gélom. Pri výbere sme rozmýšľali koľko akých gélov budeme potrebovať, tak sme vzali z každého rožku trošku. Pánske, dámske aj detské. Čo myslíte, koľko gélov sme doniesli späť? Ani jeden a veľmi sa z toho tešíme. Na našu aktivitu sa okrem spolupracovníkov dm v počte 4 plus 4 rodinní príslušníci zúčastnilo 30 dobrovoľníkov s deťmi. Nebudem vám rozpisovať, čo všetko sme počas veterného dňa stihli urobiť veď posúďte sami z priložených fotografií. Na záver už iba jedno velikánske ĎAKUJEM.
Veľmi pekne ďakujem všetkým zúčastneným za ochotu pomôcť.
Top